دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

در این علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی فیزیك مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین تركیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این تركیبات مورد استفاده بررسی می باش
دسته بندی تغذیه
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28

دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

کاربر

تعریف علوم مواد غذایی

در این علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی – فیزیك مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین تركیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این تركیبات مورد استفاده بررسی می باشد .

2ـ تعریف علوم تغذیه

بررسی سر نوشت ملكولی مواد غذاییبعد از خورده شدن د ربدن انسان و نیازهای كمی و كیفی بدن به مواد غذایی وپدیده ها و عوارض بیولوژی و پاتولوژی ناشی از مواد غذایی مورد بحث علوم تغذیه می باشد در هر حال علوم تغذیه و مواد غذایی دانش های متداخلی هستند كه اصول یكی در دیگری مورد عمل می باشد و در این دانش از كلیه علوم از جمله علوم ریاضی ،علوم زیستی ،علوم اجتماعی و انسانی استفاده می شود .

3ـ تعریف انسان متوسط از نظر تغذیه :

الف ـ مرد متوسط :

مردی است سالم سن 25 سال فعالیت متوسط وزن 65 كیلو كه در شرایط حرارتی متوسط قرار دارد با 8 ساعت كار روزانه ملایم كه 4 ساعت حالت نشسته دارد و حدود 5/1 ساعت راه میرود چنین فردی باید روزانه 3200 كالری حرارت از جیره غذایی خود تامین نماید .

ب ـ زن متوسط

زنی است سالم 25 ساله وزن 55 كیلودر شرایط حرارتی متوسط زندگی می كند و فعالیت فیزیكی معمول دارد چنین زنی باید از جیره غذایی روزانه خود 2200كالری حرارت به دست آورد .

4ـ تعریف جیره غذایی

كلیه مواد خوراكی كه یك فرد در مدت 24 ساعت مصرف می نماید تا نیازمندیهای بدن او برآورده گردد به جیره غذایی متعادل معروف است پس جیره غذایی بر حسب شرایط مختلف از نظر سلامتی ،جنس ، سن وضع رشد ،حالات فیزیولوژیكی و نوع كار باید متفاوت باشد .

5- تعریف غذا و ماده غذایی

(Nutriments,Aliments)

كلیه غذاهایی كه انسان مصرف می كند به همان شكلی كه وارد دستگاه گوارش شده است قابل جذب نمی باشد ولی بعد از یك سلسله تغییرات مكانیكی ،فیزیكی ،و شیمیایی ه صورتی در می آید تا قابل جذب شود .

آنچه كه در خوراكی ها خورده می شوند غذا یا (Aliments) نام دارند ولی مولكولهایی كه از این غذا بعد از گوارش ایجاد شده و پس از جذب به محیط سلولی می رسند ماده غذایی یا (Nutriments) نامیده می شود بعضی از غذاها طوری هستند كه به همان شكل خورده شده قابل جذب اهد لذا غذا و ماده غذایی آنها به یك شكل خواهد داشت مانند آب و الكل اتیلیك در مشروبات الكلی .

6ـ تعریف ضریب هضم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *